Barbara over de weg naar haar passie

Barbara straalt sereniteit, rust en een diep vertrouwen uit.

Als jong meisje kwam ze al in aanraking met yoga en meditatie. Haar interesses werden later verder aangewakkerd door een reis naar India en door zich te verdiepen in spiritualiteit. Ze voelde de verbondenheid met de natuur.

Dagelijks begon ze yoga uit te oefenen en te mediteren. Om de anatomie en houdingen nog meer te begrijpen volgde ze de yogateacher-opleiding. Hier leerde ze om volledig bij haar gevoel te komen.

De échte voldoening kwam 8 jaar geleden, wanneer ze les begon te geven en zo haar levensdoel vond. Inzichten die haar in balans brachten, kan ze vanaf nu met anderen delen, helemaal vanuit haar hart. Wat geeft het haar energie!

“Om je talenten en je missie te vinden moet je in je onderbewustzijn gaan kijken. Voorbij je drukke mind. Yoga nidra en soundhealing brengen je lichaam in slaapmodus. En via je ademhaling kan je door je energetische lichaam gaan. Voorbij je emotionele mind is je intuïtieve mind: hier vind je antwoorden op vragen zoals: Wat zou mij het meest gelukkig maken? Waar gaat je hart van open of dicht?

Uiteraard moet je moeite doen en elke dag je binnenkant voeden, door tijd in stilte door te brengen. Als je doel helder is en je gaat er echt voor dan loopt alles in harmonie, het stroomt, je bent in flow, je voelt je rustiger, je voelt meer tevredenheid en je relaties verlopen moeitelozer.

Disharmonie echter veroorzaakt ziektes, geeft onrust en stress. Dus, als er teveel tegenslag op je pad komt, dan is het volgens Barbara tijd om van koers te veranderen en je levensdoel helder te krijgen, om in balans te komen, om te genezen vanuit de diepte.

Tijdens de groepslessen Yoga, soundhealing en meditatie voelt Barbara de groepsenergie. Haar hoog-sensitiviteit is hier een kracht (in plaats van een klacht). Ze past haar lessen aan afhankelijk van de energie die er op dat moment heerst.

“Door in volle connectie met mezelf te komen, voel ik nu ook een mooie connectie met anderen.” Ik trek mensen aan die op dezelfde golflengte zitten. Ik voel mij fysiek fitter en energieker omdat ik door yoga mijn energie gezond hou. Mijn slaappatroon is verbeterd door Yoga Nidra. Zijn er emotionele uitdagingen, dan helpen de ademhalings-technieken. Zoals je ziet, is yoga voor mij een toolbox, op alle lagen, die mijn leven helemaal veranderd heeft. Ik ben zo dankbaar dat ik dit met anderen kan delen!

Andere blogartikelen

“Het is mijn natuur om mensen te helpen.”

“Het is mijn natuur om mensen te helpen.”

Marlies groeide op in Zuid-Afrika, waar volgens haar, mensen veel meer balans ervaren doordat ze dichter bij de natuur staan. En de natuur in Zuid-Afrika is adembenemend. “Alles wat mooi is, geeft energie.” Hun huis sloot aan bij de acupunctuur-praktijk van haar mama...

Jongeren eenvoudig van faalangst bevrijden

Jongeren eenvoudig van faalangst bevrijden

Waarom klinkt falen zo negatief? Omdat de tiener bij falen direct denkt dat hij niet goed genoeg is.  Hij associeert het maken van fouten met wie hij is, met zijn identiteit. Hij neemt het dus automatisch persoonlijk. En zo beperkt de tiener zichzelf, want hij...

Tiener die het gevoel heeft “niets te kunnen”.

Tiener die het gevoel heeft “niets te kunnen”.

“Alles wat ik doe mislukt” Teleurstellende resultaten op het rapport, verwijten van ouders of leerkrachten, telkens opnieuw te horen krijgen dat je dingen fout doet, doelen niet kunnen bereiken,….dit doet het zelfvertrouwen niet goed, waardoor prestaties nog meer...

Snel afgeleid. Of gewoon een 3D-denker?

Snel afgeleid. Of gewoon een 3D-denker?

Onderwijs is (nog) niet afgestemd op snelle denkers  “Let nooit op”, “snel afgeleid”,…..sommige jongeren krijgen veel kritiek tijdens hun schoolperiode. Omdat het onderwijs is afgestemd op taaldenkers, de leerstof wordt via WOORDEN aangeboden, vertrekkende vanuit...

Contact informatie

Stuur mij een bericht

j

Greet Warmenbol

+(0032)479 940 116

info@talentenfluisteraar.net

5

BTW nr BE 0462 633 877

5

Ondernemingsnummer 0462 633 877

PUBLIMAG BV

Eburonenlei 4

2900 Schoten

België

Messenger
Messenger

Bedankt voor het abonneren bij ons!