“Talentenfluisteraar Greet is een zeer professionele dame, die met alle aandacht en empathie echt luistert naar haar klanten. Samen ga je op stap op een kruispunt in je leven, ze geeft de handvaten aan die nodig zijn om je op je best te kunnen ontplooien en voelen!
Onze zoon heeft na het afstuderen van zijn bachelor en in zijn zoektocht naar zijn eerste job bij haar sessie gevolgd, hij zit nu op zijn pad en groeit nog elke dag verder. Dankjewel, Greet! Het is een kleine investering in jezelf of je kids, die het meer dan waard is!”

Karisia Wuyts

“Greet is een lieve, warme, hartelijke, getalenteerde vrouw. Voelt haarscherp aan wat je talenten zijn, je werkpunten….. Weet als geen ander mensen te motiveren en zich goed te doen voelen. Een aanrader, een topper.”
Inez De Keersgieter

“Het is een echte aanrader zowel voor kinderen als voor volwassenen om een ander beeld van zichzelf te krijgen zonder je eigenheid te verliezen.”

Nathalie Burguet

“Greet is een warme vrouw waar ik me meteen bij op mijn gemak voelde. Tijdens het talentengesprek legt Greet eerst uit wat een talent precies is. Naarmate het gesprek vordert, en door een paar vragen te stellen die me doen doordenken, voelt Greet haarscherp aan welke talenten ze ziet bij mij. Ik was oprecht verrast door haar verslag nadien. Ik besefte niet dat ideëenfontein of kennisspons talenten waren. Ik merk echter in mijn dagelijks leven en mijn werk dat het inderdaad iets is wat bij mij hoort. Dus dankjewel Greet voor deze inzichten die je mij bijbracht! Een mooi duwtje in de rug en een reminder om vooral dingen te doen die echt bij mij passen en waar ik energie van krijg!”
Anja Caerts

“De warme authenticiteit van Greet gaf meteen vertrouwen aan onze zoon. Haar rustige en professionele aanpak opende zijn en vooral onze ogen. Plots zagen we mogelijkheden ipv problemen. Soms heb je steun van buitenaf nodig om de dingen anders te bekijken. En die hebben we hier gevonden. Een welgemeende dank, om ons terug vertrouwen te geven!”
Myriam Magnus

“Een ontspannen gesprek met Talentenfuisteraar Greet heeft ons vele inzichten gegeven. Een aanrader!”
Liesbeth Bastaens

Contact informatie

Stuur mij een bericht

j

Greet Warmenbol

+(0032)479 940 116

info@talentenfluisteraar.net

5

BTW nr BE 0462 633 877

5

Ondernemingsnummer 0462 633 877

PUBLIMAG BV

Eburonenlei 4

2900 Schoten

België

Messenger
Messenger

Bedankt voor het abonneren bij ons!